Uredništvo    12. september 2017
Brazilski zvezdnik je spet "prodan" v Atletico

Costa znova na pragu Atletica

Več mesecev trajajoča prestopna saga okoli Diega Costa se nadaljuje tudi po izteku prestopnega roka. Mediji v Angliji in Španiji trdijo, da bo Brazilec do konca tedna postal član Atletica.
SORODNE NOVICE
Poker magičnega Messija!
19.9.2017 | Evropske lige
Manjkal bo tri mesece in pol
19.9.2017 | Evropske lige
Celta znova na kolenih
18.9.2017 | Evropske lige
Nič ne morem proti žvižgom
18.9.2017 | Evropske lige
Real izenačil rekord Pelejeveg...
18.9.2017 | Evropske lige
Še ta ponudba in konec?
18.9.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Prestopnega roka je konec, ena osrednjih presotpnih zgodb tega poletja pa se nadaljuje. Brazilec Diego Costa z veliko verjetnostjo nikoli več nase ne bo nadel majice Chelseaja, osrednji britanski in španski mediji ter prestopni "guru" Gianluca Di Marzio pa v en glas zatrjujejo, da so zadnji pogovori med Chelseajem in Atleticom vendarle obrodili sadove in da bo 28-letni zvezdnik že do konca tega tedna - Daily Mail trdi, da celo že danes - postal soigralec Jana Oblaka.

Di Marzio trdi, da je Costa celo že prispel v Madrid, kjer samostojno trenira in čaka na dogovor obeh klubov, ki naj bi se "našla" pri dobrih 50 milijonih funtov. Atletico naj bi plačal 40 milijonov, devet milijonov je vezanih na variabilni del, še štiri milijone funtov pa naj znašal dodatni bonus za predčasen Costin odhod.

Še vedno ostaja odprto vprašanje, kje in kako bo Costa preživel čas do januarja, ko bo lahko zaigral za Atletico. Možnost odhoda v Turčijo se je izjalovila, Di Marzio pa poroča, da je dobil Brazilec možnost, da do januarja igra za Al Hilal iz Savdske Arabije, kjer bi v zgolj nekaj mesecih (!) lahko zaslužil kar 8 milijonov dolarjev, a je bojda to možnost že zavrnil.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE