Uredništvo    17. julij 2017
Gareth Bale o izzivih pri kraljevem klubu

Nikoli nisem pomislil na odhod

Najdražji igralec v zgodovini Reala iz Madrida Gareth Bale trdi, da navkljub težavam in izjemno močni konkurenci nikoli ni niti pomislil na to, da bi vse vrnil v Anglijo.
SORODNE NOVICE
Getafe ponižal Villarreal
24.9.2017 | Evropske lige
Valverde nas vodi perfektno
24.9.2017 | Evropske lige
Naslednji na vrsti za novo je ...
24.9.2017 | Evropske lige
Z novo tudi Llorente
24.9.2017 | Evropske lige
Za vsakih 25 tekem novih 5 mil...
23.9.2017 | Evropske lige
S klopi Albanije v La Ligo
23.9.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Valižan Gareth Bale je eden manj zadovoljnih členov zasedbe dvakratnih zaporednih evropskih prvakov. V minuli sezoni je zaradi poškodb zbral vsega 27 nastopov, v času njegove odsotnosti pa se je konkurenca v moštvu močno zaostrila, saj sta predvsem Isco in Marco Asensio, njegova največja tekmeca za minute, kazala odlično formo. Prav zaradi vzpona omenjenih dveh nogometašev so se pričele pojavljati govorice, da bi se bil Real svojemu najdražjemu igralcu vseh časov pripravljen odpovedati, sploh če bi bil v igri znesek, ki bi še presegel odškodnino, ki jo je zanj kraljevi klub odštel Tottenhamu.

Bale je intervjuju za Marco priznal, da zaradi težav s kolenom že dolgo ni mogel zaigrati "na polno", istočasno pa je še zatrdil, da odhod iz Madrida ne pride v poštev.

"Nikoli nisem niti pomislil na to, da bi odšel. Vem, da si bo težko povrniti mesto in status v moštvu, a prav to je razlog, zakaj sem pri Real Madridu," je povedal Bale.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE