OSTALE NOVICE
Stran
od 179
25.9.2017
Evropske lige
Lastnik francoskega prvoligaša Lilla Gerard Lopez je navkljub katastrofalni formi moštva v prvenstvu javno izrekel podporo trenerju Marcelu Bielsi.
1
Evropske lige
Nekdanji trener Marca Verrattija pri PSG Carlo Ancelotti meni, da si njegov rojak poleti sploh ni želel prestopiti v Barcelono: "Želel je le novo pogodbo v PSG!" pravi Ancelotti.
0
Evropske lige
Španski časnik El Pais poroča, da je predsednik PSG Nasser Al-Khelaifi Edinsonu Cavaniju ponudil milijon evrov, če izvajanje enajstmetrovk prepusti Neymarju, a Urugvajec ponudbe ni sprejel.
18
24.9.2017
Evropske lige
Slovenski reprezentant Rene Krhin je odigral deset minut ob zmagi Nantesa v Strasbourgu in tako prvič nastopil v francoski Ligue 1. St. Etienne in Rennes remizirala.
1
Evropske lige
Der Spiegel ima najnovejše informacije v zvezi z dohodki Neymarja. Po zaslugi Football Leaksa je bilo razkrito, da Brazilec v Parizu zasluži kar 4.000 evrov na uro!
7
22.9.2017
Evropske lige
Največja francoska rivala Marseille in PSG sta si na socialnih omrežjih izmenjala nekaj strupenih puščic, ki so izvirale iz nedavnega škandala med Edinsonom Cavanijem in Neymarjem.
2
21.9.2017
Evropske lige
Legendarni urugvajski napadalec Diego Forlan je odločno stopil v bran svojemu rojaku Edinsonu Cavaniju in verbalno obračunal z Brazilcema Neymarjem in Danijem Alvesom.
12
19.9.2017
Evropske lige
Francoski L'Equipe poroča, da je kapetan PSG Thiago Silva po tekmi proti Lyonu preprečil pretep med Edinsonom Cavanijem in novincem v moštvu Neymarjem.
27
Evropske lige
Dani Alves je pokomentiral spor glede izvajanja prostih strelov pri PSG med njim, Neymarjem in Edinsonom Cavanijem. Prepričan je, da do uspeha vodi le pot kolektivizma.
5
18.9.2017
Evropske lige
Branilec PSG Layvin Kurzawa se je znašel v podobnih škripcih kot lani Mathieu Valbuena. Izsiljevalci imajo v rokah video posnetek, na katerem naj bi žalil francoskega selektorja Didierja Deschampsa.
1
Stran
od 179