OSTALE NOVICE
Stran
od 146
20.9.2017
Evropski pokali
UEFA je na današnjem kongresu določila organizatorje final evropskih klubskih tekmovanj za leto 2019. Finale lige prvakov bo gostil nov dom madridskega Atletica, Wanda Metropolitano!
1
15.9.2017
Evropski pokali
Partizan in Crvena zvezda, ki sta se letos vrnila v skupinsko fazo evropskih tekmovanj, sta lahko zadovoljna s točko, a bi lahko proti BATE-ju oz. Young Boys dosegla še več.
1
Evropski pokali
Po včerajšnji zmešnjavi pred in med tekmo evropske lige med Arsenalom in Kolnom je evropska nogometna zveza danes uvedla postopek proti obema kluboma.
4
Evropski pokali
Portugalska Vitoria iz Guimaraesa se je na včerajšnji tekmi lige Europa proti Salzburgu vpisala v zgodovino. Srečanje je zaćela brez enega samega Evropejca v začetni enajsterici.
5
Evropski pokali
Vincenzo Montella je bil po sinočnji zmagi proti dunajski Austriji zadovoljen s pristopom in igro svoje ekipe. Morda nam je poraz proti Laziu koristil, razmišlja italijanski strokovnjak.
3
Evropski pokali
Hrvaška prvakinja Rijeka je v uvodnem krogu evropske lige doživela boleč poraz proti AEK-u iz Aten, ki je bil na Rujevici boljši z 2:1. Nekatere moje odločitve niso izpadle dobro, je priznal Matjaž Kek.
0
14.9.2017
Evropski pokali
Povratnik v slovensko reprezentanco Tim Matavž je odlično strelsko formo iz nizozemskega prvenstva nadgradil tudi v ligi Europa, v kateri je zadetek zabil še rimskemu Laziu.
1
Evropski pokali
Atalanta je v uvodnem krogu skupinskega dela evropske lige visoko s 3:0 premagala Everton, Milan je na Dunaju slavil s 5:1, Rijeka pa je tekmovanje začela s porazom proti AEK iz Aten. Debi Mihe Mevlje za Zenit.
15
12.9.2017
Evropski pokali
Nogometaše Kolna bo na prvi evropski tekmi po 25 letni odsotnosti spremljalo nič manj kot 20.000 navijačev, ki bodo preplavili ulice angleške prestolnice.
6
26.8.2017
Evropski pokali
V Marseillu smo se po tekmi, ki bo zaznamovala domžalsko generacijo, pogovarjali z Janom Repasom, ki je za razliko od soigralcev krenil v Pariz in na kultnem Velodromu zaključil življenjsko poglavje, ki je trajalo 13 let.
0
Stran
od 146