OSTALE NOVICE
Stran
od 108
25.9.2017
Slovenski nogomet
Trener Domžal Simon Rožman po novem porazu obžaluje zapravljene priložnosti in razlog za krizo Domžalčanov v državnem prvenstvu v največji meri pripisuje smoli.
5
24.9.2017
Slovenski nogomet
Domžale nikakor ne najdejo poti iz krize. Po izpadu iz pokala so Domžalčani razočarali tudi na domači prvenstveni preizkušnji, na kateri jih je porazil velenjski Rudar. Odločil je John Mary.
8
21.9.2017
Slovenski nogomet
Domžalčani so po blestečih evropskih nastopih hitro preklopili na staro mentaliteto iskanja zunanjih sovražnikov, s katero sami sebe demantirajo kot moštvo, ki bi lahko razbilo ali začinilo duopol Maribora in Olimpije.
14
20.9.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Domžal so danes negativno presenetili svoje navijače in v osmini finala pokala Slovenije izpadli proti Muri. Potrebno bo spremeniti določene zadeve, razmišlja trener Simon Rožman.
3
Slovenski nogomet
Za morda najlepšo potezo osmine finala pokala Slovenije je v Murski Soboti ob zmagi Mure proti Domžalam poskrbel Luka Bobičanec, ki je sijajno izvedel prosti strel.
2
16.9.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je prvo četrtino sezone v 1. SNL končala kot neporažena in vodilna na lestvici. V devetem krogu je po zaslugi zadetka Branka Ilića dobila derbi kroga proti Domžalam.
34
Slovenski nogomet
Nocoj se bosta, na derbiju devetega kroga, udarila najboljša napada 1. SNL. Olimpija bo proti agresivnim Domžalam potrjevala šampionske ambicije, Domžalčani pa bodo pokazali, kako zreli so za napad na vrh.
2
Slovenski nogomet
Domžalčani so luknjo, ki je nastala z odhodom Mihe Blažiča v Ferencvaros, zakrpali z 20-letnim črnogorskim branilcem Emirjem Azemovićem, ki se je kalil pri sloviti Benfici.
0
10.9.2017
Slovenski nogomet
Simon Rožman želi v obrambi Domžal odpraviti nekatere pomanjkljivosti, sicer pa je s prikazanim proti Triglavu zelo zadovoljen. Naslednji nasprotnik bo Olimpija.
2
9.9.2017
Slovenski nogomet
Domžalčani so po koncu premora v nadaljevanje prvenstva krenili nadvse odločno. Razleteni gostitelji so gostom iz Kranja nasuli kar šest zadetkov in z visoko zmago potrdili svoj visok potencial. Dva gola Lovra Bizjaka.
0
Stran
od 108