OSTALE NOVICE
Stran
od 301
25.9.2017
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič meni, da je ključ do uspeha v Sevilli v pogumni, odločni in pametni igri, ki bi tudi favorizirano špansko moštvo lahko spravilo v neugoden položaj. Marka Šulerja bo zamenjal Jean-Claude Billong.
2
Slovenski nogomet
Maribor v torek odigral prvo evropsko tekmo v letošnji sezoni, v kateri bi vse razen poraza predstavljalo velikansko presenečenje. Sevilla je glede na minulo sezono močno spremenjena, njene ambicije pa so še višje.
3
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič na prvem gostovanju v skupinskem delu lige prvakov ne bo mogel računati na izkušenega branilca Marka Šulerja, ki je zaradi poškodbe gležnja ostal doma.
3
Slovenski nogomet
Mariborski vezist Blaž Vrhovec v Sevilli pričakuje težko tekmo, saj je znano, da je gostovanje tam vselej zahtevno. "Maribor v Sevillo odhaja po nove točke."
0
23.9.2017
Slovenski nogomet
Maribor je že tretjič v zgolj desetih krogih letošnje sezone skozi šivankino uho prišel do zmage. Tudi v Kidričevem se je mariborska barka nevarno zibala, a znova v razburkanih vodah varno prispela na cilj.
2
Slovenski nogomet
Darko Milanič zmago v Kidričevem pripisuje upornosti mariborske ekipe ter neizmerni veri v končno zmago kljub dvakratnemu zaostanku.
0
Slovenski nogomet
Spartak iz Moskve bo moral zaradi dogodkov na tekmi v Ljudskem vrtu plačati 60 tisoč evrov denarne kazni, za nameček pa v Sevillo ne bo smel odpeljati svojih navijačev.
0
22.9.2017
Slovenski nogomet
Maribor je v Kidričevem dvakrat zaostajal, se uspel vselej vrniti, domov pa se vrača s tremi osvojenimi točkami. Žilavi Aluminij je z golom v 89. minuti srečanja zlomil rezervist Dino Hotić.
13
18.9.2017
Slovenski nogomet
Mariborski trener Darko Milanič je vesel, da je po dveh zaporednih remijih njegov Maribor v Novi Gorici zmagal. V petek v Kidričevem z Aluminijem.
2
17.9.2017
Slovenski nogomet
Po intenzivni tekmi v ligi prvakov je malce oslabljena ekipa Maribora prebrodila tudi prvenstveno preizkušnjo proti Gorici. Vijoličasti so v Novi Gorici slavili s 3:0, dvakrat je zadel Jasmin Mešanović.
3
Stran
od 301