OSTALE NOVICE
Stran
od 233
24.9.2017
Slovenski nogomet
Oglejte si neverjetno akcijo z včerajšnje tekme v Celju, v kateri je Olimpija v zgolj enem napadu zgrešila kar štiri strele. Enega so Celjani izbili z golove črte, enega je zaustavil okvir vrat.
0
23.9.2017
Slovenski nogomet
Olimpija si je v Celju priigrala več lepih priložnosti, vmes tudi zatresla prečko, a se morala na koncu zadovoljiti z remijem, s katerim je zapravila dve točki prednosti pred svojim večnim tekmecem.
21
20.9.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Olimpije bodo naslednjih pet tednov morali prebiti brez Issaha Abassa, en teden pa bo manjkal tudi branilec Aris Zarifović. Ganec se je poškodoval na treningu.
0
18.9.2017
Slovenski nogomet
V mesecu avgustu je bil najboljši med vsemi nogometaši v 1. SNL napadalec ljubljanske Olimpije Issah Abass. Najstnik iz Gane je v letošnji sezoni dosegel pet zadetkov na osmih prvenstvenih tekmah.
5
17.9.2017
Slovenski nogomet
Kapetan Olimpije Branko Ilić je dosegel svoj prvi zadetek po povratku v ljubljanski klub, le-ta pa je odločil izenačen derbi kroga proti klubu, pri katerem se je v mlajših letih karieri prvič uveljavil.
3
16.9.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je prvo četrtino sezone v 1. SNL končala kot neporažena in vodilna na lestvici. V devetem krogu je po zaslugi zadetka Branka Ilića dobila derbi kroga proti Domžalam.
34
Slovenski nogomet
Nocoj se bosta, na derbiju devetega kroga, udarila najboljša napada 1. SNL. Olimpija bo proti agresivnim Domžalam potrjevala šampionske ambicije, Domžalčani pa bodo pokazali, kako zreli so za napad na vrh.
2
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan meni, da je prednost pred Domžalami nerealna ter da bodo Domžalčani po izpadu iz evropskih pokalov nevarni v bitki za vrh slovenskega prvenstva..
0
11.9.2017
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan je zadovoljen, da so njegovi varovanci v drugem polčasu tekme s Krškim pokazali karakter, kvaliteto in kontrolo.
4
10.9.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je imela v Krškem kar nekaj težav v prvem polčasu, v katerem je dvakrat zaostajala. V drugem pa je zrežirala preobrat in se s štirimi doseženimi zadetki veseli nove zmage.
12
Stran
od 233