Uredništvo    19. avgust 2017
1. SNL, 6. krog

Z drugo zapored Gorica umirila krizo

Gorica je v Kranju že zaostajala, toda v drugem polčasu obrnila potek srečanja in se veselila zmage. Z drugo zapored je Gorica zdaj nekoliko bolj varna.
SORODNE NOVICE
Pozabljeni izkoristili priložn...
19.9.2017 | Slovenski nogomet
Abass najboljši v avgustu
18.9.2017 | Slovenski nogomet
Neverjeten avtogol Jogana
18.9.2017 | Slovenski nogomet
Odziv moštva je bil fantastiče...
18.9.2017 | Slovenski nogomet
Maribor uspešen tudi v prvenst...
17.9.2017 | Slovenski nogomet
Razlika ostaja dve točki
17.9.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni center Kranj, Gledalcev: 500, Sodnik: Damir Skomina
1 : 3
1 : 0
 
 
1 : 1
 
 
 
 
 
1 : 2
 
1 : 3
Triglav: Elvis Džafič, Momir Bojić, Kristjan Arh Česen, Ožbej Kuhar (od 60. David Zec), Marko Gajić, Dejan Robnik, Vlado Šmit, Igor Bukara (od 85. Dino Suljević), Matej Poplatnik, Jernej Gvardjančič, Luka Majcen (od 74. Tilen Mlakar).
Trener: Anton Žlogar
Gorica: Gregor Sorčan, Alen Jogan, Uroš Celcer, Jani Curk, Tine Kavčič, Leon Marinić (od 46. Matija Škarabot), Rok Grudina, Dejan Žigon (od 80. Mark Gulić), Andrija Filipović (od 76. Donatus Edafe), Rifat Kapić, Bede Amarachi Osuji.
Trener: Miran Srebrnič
(foto: SPS)
Nogometaši Triglava bodo morali še naprej čakati na prvo zmago v prvi ligi. Danes so ji bili v prvem polčasu sicer blizu, potem ko so po realtivno enakovredni igri do priložnosti prišli v 26. minuti. Enajstmetrovko je realiziral Matej Poplatnik. Malce prej je imel lepo priložnost za gol še Luka Majcen, toda Gregor Sorčan je dobro posredoval. Goričani so poizkušali preko Žigona in Celcerja, vendar brez uspeha. 

V drugem polčasu se je začelo hitro dogajati. V 57. minuti je padel izenačujoči zadetek, ki ga je po podaji Škarabota dosegel Rifet Kapić. Goričani v nadaljevanju niso bili pretirano nevarni, jim je pa pripadel zaključek srečanja. Najprej je v 81. minuti z razdalje močno sprožil Mlakar, Sorčan pa je žogo odbil. Gorica je povedla le nekaj minut pozneje, Kapić je zadel okvir gola, odbito žogo pa je v mrežo pospravil Edafe. Nekaj minut pred koncem je za končnih 3:1 in drugo zaporedno zmago Gorice zadel Mark Gulič. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Baul 19.8.2017, 22:25 Prijavi komentar
je potrebno še nekatere igrauce posadit na klopco gospod trener gorice
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE