OSTALE NOVICE
Stran
od 782
24.7.2017
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan ni skrival zadovoljstva po lepi zmagi v Gorici, s katero so Ljubljančani ohranili stoodstotni izkupiček in uspešno zakorakali v novo sezono. Eno "odkritij" začetka sezone je Ricardo Alves.
0
23.7.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je v Gorici dosegla zares izjemen zadetek, katerega sta po izvrstni akciji zrežirala strelec Blessing Eleke in Portugalec Ricardo Alves, ki se je izkazal z zares velemojstrsko asistenco.
3
Slovenski nogomet
Olimpija je na zadnji tekmi drugega kroga v gosteh zasluženo z 2:0 premagala Gorica in ohranila stoodstotni izkupiček. V dominantni predstavi zmajev z izjemno podajo zasijal Ricardo Alves.
16
Slovenski nogomet
Olimpija bo velike težave v napadu, v katerem Leon Benko počasi izgublja primat, rešila z že najavljenim Andresom Vombergarjem, ki je tekmo z Gorico spremljal s tribune.
9
Slovenski nogomet
Celjani bodo imeli v novi sezoni očitno precejšnje težave, kajti po Olimpiji so jih "torpedirali" tudi Domžalčani in v celjsko mrežo pospravili kar štiri žoge. Franjić dvakratni strelec.
14
Slovenski nogomet
Hrvaški veteran Danijel Pranjić je pobegnil s potopljene koprske barke. Ne bo še končal svoje kariere, po novem je član ciprskega Anorthosisa.
0
Slovenski nogomet
Maribor je v Kranju dolgo visel in kazalo je na veliko presenečenje v režiji Triglava, toda kvaliteta, izkušnje in resursi Maribora so prevladali. Darko Milanič v zasluženost zmage niti malo ne dvomi.
2
Slovenski nogomet
Maribor po dveh odigranih krogih ostaja stoodstoten, četudi mu v Kranju ni bilo lahko. Zaenkrat je presenečenje začetka sezone Rudar, ki je zbral šest točk. Olimpija danes v Novi Gorici.
1
22.7.2017
Slovenski nogomet
Hrvaški napadalec Dominik Radić, ki je poleti okrepil vrste Rudarja iz Velenja, je svojo epizodo v slovenskem prvenstvu odprl z izjemnim zadetkom v slogu največjih velemojstrov.
0
Slovenski nogomet
Nogometaši Rudarja iz Velenja so nadgradili zmago proti Domžalam ter proti Ankaranu ohranili stoodstotni izkupiček. Hrvaška novinca Dominik Radić in Dario Vizinger že zadela v polno.
0
Stran
od 782