OSTALE NOVICE
Stran
od 800
24.9.2017
Slovenski nogomet
Domžale nikakor ne najdejo poti iz krize. Po izpadu iz pokala so Domžalčani razočarali tudi na domači prvenstveni preizkušnji, na kateri jih je porazil velenjski Rudar. Odločil je John Mary.
1
Slovenski nogomet
Mura je doma visoko s 4:0 ugnala Brda in s tekmo manj znova povedla na lestvici 2. SNL. Brežice v 92. minuti do zmage proti Zarici, Drava boljša od Brava.
3
Slovenski nogomet
Oglejte si neverjetno akcijo z včerajšnje tekme v Celju, v kateri je Olimpija v zgolj enem napadu zgrešila kar štiri strele. Enega so Celjani izbili z golove črte, enega je zaustavil okvir vrat.
0
23.9.2017
Slovenski nogomet
Olimpija si je v Celju priigrala več lepih priložnosti, vmes tudi zatresla prečko, a se morala na koncu zadovoljiti z remijem, s katerim je zapravila dve točki prednosti pred svojim večnim tekmecem.
15
Slovenski nogomet
Olimpija v Celju ni uspela streti odpora gostiteljev, s čimer je zapravila dve točki prednosti pred Mariborom. Na derbiju začelja lestvice prva prvoligaška zmaga Ankarana, Gorica boljša od Krškega.
7
Slovenski nogomet
Gorica je na živahni tekmi z 2:1 premagala Krško in se veselila že pete zmage na zadnjih šestih tekmah. Gostje so pri izidu 1:1 zgrešili enajstmetrovko, za zmago znova poskrbel Rifet Kapić.
2
Slovenski nogomet
Ankaran ni več najslabša ekipa 1. SNL. Po dvoboju dna prvenstvene razpredelnice v Kranju so nogometaši iz Ankarana zdaj pred Triglavom, ki so ga premagali s 3:1.
3
Slovenski nogomet
Maribor je že tretjič v zgolj desetih krogih letošnje sezone skozi šivankino uho prišel do zmage. Tudi v Kidričevem se je mariborska barka nevarno zibala, a znova v razburkanih vodah varno prispela na cilj.
2
Slovenski nogomet
Nogometaš Aluminija Francesco Tahiraj je na včerajšnjem srečanju proti Mariboru pokazal veliko mero spretnosti in z natančnim strelom premagal Jasmina Handanovića.
3
Slovenski nogomet
Darko Milanič zmago v Kidričevem pripisuje upornosti mariborske ekipe ter neizmerni veri v končno zmago kljub dvakratnemu zaostanku.
0
Stran
od 800