OSTALE NOVICE
Stran
od 196
14.9.2017
Slovenski nogomet
Slovenija na najnovejši jakostni lestvici FIFA zaseda 55. Mesto, kar je za štiri mesta slabše kot ob zadnjem merjenju. Na prvem mestu je Nemčija izrinila Brazilijo.
7
11.9.2017
Slovenski nogomet
Več let je molčal, vmes končal bogato igralsko kariero in se vrnil domov. Robert Koren ne obžaluje ničesar, zamer iz burnega obdobja po svetovnem prvenstvu pa ne goji. Goji pa trenerske in celo igralske ambicije.
18
6.9.2017
Slovenski nogomet
NZS bo vztrajala s Srečkom Katancem do konca. Predsednik Radenko Mijatović v njegovo strokovnost ne dvomi, prav tako je mnenja, da je Slovenija v relativno dobrem položaju in še vedno odloča sama o svoj usodi.
41
5.9.2017
Slovenski nogomet
Srečko Katanec je prečkal mejo dobrega okusa, ko si je vzel pravico in navijače reprezentance delil na negativne in pozitivne. Podpora reprezentanci je najnižja v petih letih, Slovenija je v igri le, če ji to dovoli Slovaška.
82
Slovenski nogomet
Slovenska reprezentanca se je proti Litvi naposled razigrala in nakazala, da njen potencial vendarle sega višje kot bi bilo soditi po mrku na Slovaškem. Blestela sta Josip Iličić in Valter Birsa.
11
Slovenski nogomet
Mlada slovenska reprezentanca se je na prijateljski tekmi pomerila z izbrano vrsto Italije, ki je v Cittadelli v zgolj 15 minutah dosegla tri zadetke in na koncu slavila s 4:1. Za Slovenijo je zadel Martin Kramarič.
10
Slovenski nogomet
Andraž Šporar je po svojem prvem reprezentančnem nastopu v začetni enajsterici izrazil velik ponos, za bolj ali manj prazne stožiške tribune pa so si igralci po njegovem mnenju krivi kar sami.
10
Slovenski nogomet
Fokus Valterja Birse je na tekmah. Izkušeni reprezentant, ki je tekmo proti Litvi začel na klopi, nato pa v drugem polčasu z golom zaključil lepo samostojno akcijo, želi na Wembley oditi s spočito glavo.
19
Slovenski nogomet
Valter Birsa je z izjemno samostojno akcijo zabil zadnji žebelj v litovsko krsto in postavil končni izid srečanja v Stožicah. Oglejte si njegov izreden zadetek.
1
4.9.2017
Slovenski nogomet
Srečko Katanec tistih, ki danes niso prišli na tekmo v Stožice, ne želi videti niti na domači tekmi proti Škotski. Čeprav je to obljubil, po tekmi z Litvo ni želel komentirati situacije s Kevinom Kamplom.
65
Stran
od 196