Uredništvo    28. julij 2017
1. SNL, 3. krog

Škrbić s petim na tretji prinesel točko

Krško je prišlo do četrte točke v letošnji sezoni, toda šele po vodstvu gostov iz Kranja. Domače moštvo je odrešil Miljan Škrbić, ki je na treh tekmah zabil že pet golov!
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 700, Sodnik: Slavko Vinčić
1 : 1
Krško: Marko Zalokar, Klemen Šturm, Jan Gorenc (od 46. Marko Krajcer), Marko Jakolić, Gerald Diyoke, Tonči Mujan, David Kovačič, Leo Ejup, Marin Jurina, Miljan Škrbić, Nikola Mandić (od 84. Roko Nakić).
Trener: Stipe Balajić
Triglav: Elvis Džafič, Momir Bojić, David Zec, Marko Gajić, Dejan Robnik, Vlado Šmit (od 67. Ožbej Kuhar), Alen Krcič, Luka Majcen (od 83. Tom Žurga), Matej Poplatnik, Tilen Mlakar, Jernej Gvardjančič.
Trener: Siniša Brkić
(foto: SPS)
Kranjski Triglav je po porazu z Mariborom v prejšnjem krogu tokraz uspel zbrati novo točko. V prvem polčasu tekme v Krškem je Gorenjcem celo še bolje kazalo. Že v deseti minuti so si priigrlai prvo priložnost, toda Zalokar je ostal nepremagan. No, v 14. minuti pa je žoga končala za njegovim hrbtom, potem ko je Matej Poplatnik uspešno realiziral najstrožjo kazen. Domačini so imeli malce pobude, dvakrat je zapretil Nigerijec Diyoke, na odmor pa sta ekipi ob kar nekaj rumenih kartonih odšli z izidom iz 14. minute.

V drugem polčasu so domačini skušali priti do izenačujočega zadetka in to jim je tudi uspelo. Najprej so poizkušali gostje, preko Majcna, nato pa v 55. minuti prejeli gol. Dosegel ga je, po podaji Tončija Mujana, srbski nogometaš Miljan Škrbić, za katerega je to že peti prvenstveni gol na treh doslej odigranih tekmah.Izid se do konca ni spremenil, kar pomeni, da ima Krško zdaj štiri točke s treh tekem, Triglav pa dve. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE