OSTALE NOVICE
Stran
od 6
21.11.2017
Evropske lige
Darko Milanič je osvojil drugo točko v ligi prvakov v tej sezoni, tudi drugo proti Spartaku. Njegov Maribor je, kot je Milanič dejal po tekmi, odigral srčno tekmo in vse skupaj taktično in tekaško dobro oddelal.
5
Evropske lige
Vstopil je s klopi, Maribor je zaostajal. Potem pa je Marcos Tavares spet poskrbel za veliko potezo, podal mu je, ko je bil povsem sam, Jasmin Mešanović je žogo samo potisnil v prazen gol.
54
Evropske lige
Maribor je uspel osvojiti drugo točko v ligi prvakov to sezono! Čeprav je slovenski prvak izgubil možnosti za prezimitev v Evropi, se je v Moskvi dobro upiral Spartaku in se domov vrača z remijem.
108
Evropske lige
Moskovski Spartak nocojšnji obračun proti Mariboru pričakuje z zvrhano mero samozavesti, saj je minuli konec tedna v domačem prvenstvu odigral bržčas najboljšo tekmo v letošnji sezoni.
9
20.11.2017
Evropske lige
Trener Spartak iz Moskve Massimo Carrera je na tiskovni konferenci pred tekmo z Mariborom poudaril, da ključ do zmage proti slovenskim prvakovm tiči v maksimalno zbrani in osredotočeni igri.
0
19.11.2017
Evropske lige
Spartak iz Moskve je pred obračunom z Mariborom v gosteh visoko s 4:1 ugnal Krasnodar in potrdil vse boljšo formo. Aktualni ruski prvaki so v zadnjih treh mesecih doživeli le en poraz - v gosteh proti Sevilli.
1
1.11.2017
Evropske lige
V skupini E, kjer po dveh zmagah nad Mariborom vodi Liverpool, je prišlo do spremembe na drugem mestu. Z zmago proti Spartaku ga je zasedla Sevilla.
0
21.10.2017
Evropske lige
UEFA je zaradi rasističnih izpadov navijačev Spartaka na srečanju mladinske lige prvakov proti Liverpoolu Moskovčanom delno zaprla stadion pred naslednjo domačo tekmo.
0
18.10.2017
Evropske lige
Trener Seville Eduardo Berizzo napoveduje, da se bodo njegovi varovanci na povratni tekmi v Španiji Spartaku odkupili za katastrofalen poraz, v katerem je šlo Sevilli vse narobe.
0
17.10.2017
Evropske lige
Na drugi tekmi v mariborski skupini malce presenetljiv razplet. Sevilla je v Moskvi doživela kar zajeten poraz proti Spartaku, ki je na drugem mestu točkovno izenačen z Liverpoolom.
0
Stran
od 6