OSTALE NOVICE
Stran
od 704
20.11.2017
Evropske lige
Vse do zadnjega je trdil, da bo ostal predsednik Italijanske nogometne zveze (FIGC), toda neuvrstitev Italije na svetovno prvenstvo v Rusiji je tako boleča, da je odnesla predsednika zveze Carla Tavecchia.
4
Evropske lige
Zmago Sampdorie nad Juventusom je njen predsednik znal proslaviti. Massimo Ferrero je prepričan, da je ta zmaga kot bi s Fiatom prehitel ferarija.
8
19.11.2017
Evropske lige
Inter je z dvema novima goloma neustavljivega Maura Icardija premagal Atalanto ter izkoristil presenetljiv poraz Juventusa proti Sampdorii. Napoli in Inter po trinajstih krogih še naprej neporažena!
63
Evropske lige
Proslavljeni trener Nantesa Claudio Ranieri je pripravljen predčasno končati svojo epizodi v Franciji, če bi ga dosegel klic iz sedeža italijanske nogometne zveze.
4
Evropske lige
Italijanski drugoligaš Palermo, pri katerem se je proslavil tudi slovenski reprezentant Josip Iličić, se spogleduje z bankrotom. Manjka kar 70 milijonov evrov!
0
Evropske lige
Novinarji ameriškega časnika New York Times so na Kitajskem poizvedovali o poslovni kredibilnosti in zaledju lastnika Milana Yonghonga Lija in pri tem prišli do naravnost osupljivih ugotovitev.
25
Evropske lige
Miami FC je ostal brez trenerja. Klub, ki ga ima v solasti Paolo Maldini, je namreč ostal brez Alessandra Neste, ki ima večje trenerske ambicije.
0
18.11.2017
Evropske lige
Miha Zajc je ob zmagi Empolija nad Ceseno v Serie B dosegel zadetek. V igro je vstopil s klopi, njegov današnji gol pa je drugi v letošnji sezoni.
1
Evropske lige
Torinski Juventus spremlja mladega Khephrena Thurama, šestnajstletnega sina slovitega Liliana Thurama, ki je vrsto let nosil dres Stare dame.
4
Evropske lige
Želi ga cela paleta klubov, toda Fiorentini je uspelo. Mladi talent Federico Chiesa je podaljšal svojo pogodbo s klubom, pri katerem ostaja do leta 2022.
0
Stran
od 704