Uredništvo    24. avgust 2017
Pri Leicestru nimajo miru

Strah za Mahreza in Drinkwaterja

Strateg Leicester Cityja Craig Shakespeare odkrito priznava, da ga skrbi, da bo klub do konca prestopnega roka sprejel ponudbi za Riyada Mahreza in Dannyja Drinkwaterja.
SORODNE NOVICE
Arsenal je zaprl kar nekaj ust
20.11.2017 | Evropske lige
Pogba: United je lahko prvak, ...
20.11.2017 | Evropske lige
Po porazih kličejo številko za...
20.11.2017 | Evropske lige
West Brom odpustil bunkeraša T...
20.11.2017 | Evropske lige
Selektor Walesa bo reševal Sun...
20.11.2017 | Evropske lige
Zaradi Pepa lahko premagamo vs...
20.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Craig Shakespeare je pohvalil Riyada Mahreza za njegov profesionalen odnos do dresa Leicester Cityja, čeprav 26-letnega Alžirca vse od šampionske sezone 2015/16 nenehno povezujejo s slovesom od modrega grba z lisico.

Najglasneje se je govorilo o Afričanovem prestopu k AS Romi, medtem ko je leto starejši Drinkwater godil prvaku Chelseaju. Zaenkrat do prestopov še ni prišlo, Shakespeare pa ne skriva skrbi.

"Prebral sem špekulacije tako kot vi, a dokler ponudbe ne bodo sprejete, potem zame ni nič drugače," je Shakespeare povedal medijem. "Nadaljujemo z njima. Ves čas govorimo o špekulacijah. Nadaljevali bomo po običajni poti, dokler mi ne bodo dejali drugače. Rekel sem, da je naš največji strah to, da bi prišla sprejemljiva ponudba, če bo, potem se bomo morali z njo spopasti. Dokler pa temu ni tako, nam odločitev ni potrebno sprejemati."

Shakespeare dodaja, da morajo biti vsi v klubu pripravljeni na kakršen koli scenarij vse do konca poletnega prestopnega roka, medtem ko je Daily Mail na začetku tedna poročal, da se Chelsea z Leicestrom ponovno pogovarja o Drinkwaterju, ki bi lahko dosegel ceno prek 40 milijonov evrov.

Pri Romi zaenkrat trdijo, da je bilo zahtevanih 55 milijonov evrov za Mahreza zanje preveč, športni direktor Monchi je že na začetku avgusta javno končal lov na Alžirca.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE