OSTALE NOVICE
Stran
od 5635
22.11.2017
Evropske lige
Daniel Carvajal se je komajda vrnil po težavah s srcem, že je v težavah. Zaradi suma, da je namerno prejel rumeni karton, se bo zagovarjal pred UEFA.
3
Mednarodni nogomet
Nekdanji trener Maribora, Krunoslav Jurčić, kariero nadaljuje v Savdski Arabiji. Tam ne bo treniral kluba ali reprezentance, temveč bo zadolžen za državni projekt izbora perspektivnih nogometašev.
0
Evropske lige
Krilni nogometaš Rome Diego Perotti pred nocojšnjo tekmo z Atleticom trdi, da Italijani Špancev navkljub težkemu položaju slednjih ne bodo podcenjevali. Rimljanom že točka dovolj za napredovanje.
1
Mednarodni nogomet
Legendarni branilec Liverpoola Jamie Carragher je sinoči gledal, kako so Redsi zakockali tri gole prednosti proti Sevilli. Bilo je kot bi gledal otroke.
1
Mednarodni nogomet
Potem, ko se Italijini ni uspelo uvrstiti na svetovno prvenstvo, je njihovo reprezentanco zdaj doletela še ena "klofuta". Argentina je marčevsko prijateljsko tekmo z Azzurri bojda odpovedala.
4
Slovenski nogomet
Sinočnji strelec za mariborsko točko v Moskvi, Jasmin Mešanović, je po prvem golu v ligi prvakov razumljivo presrečen. Zdelo se mi je, da bo žoga prišla na drugo vratnico, pravi napadalec Maribora.
0
Slovenski nogomet
Maribor je v Moskvi v veliki meri taktično nevtraliziral Spartak, za kar gredo zasluge tudi trenerju Darku Milaniču. Jean-Claude Billong je znova potrdil, da je prava okrepitev, izstopal je tudi Martin Milec.
5
Evropske lige
Marek Hamšik je po zmagi nad Šahtarjem in ohranitvi teoretičnih možnosti za osmino finala lige prvakov prepričan, da mora njegovo moštvo v napredovanje verjeti do konca skupinskega dela.
1
Mednarodni nogomet
Branilec madridskega Reala Marcelo verjame, da je sinočnja visoka zmaga proti APOEL-u s 6:0 v ligi prvakov njegovi ekipi vrnila velik del poprej izgubljene samozavesti.
4
Evropske lige
Na dan, ko je Haaško sodišče za vojne zločine obsodilo Ratka Mladića, iz Partizana prihaja prošnja. V klubu ne želijo, da bi navijači vzklikali "Ratko Mladić", saj zagotovo sledi kazen.
4
Stran
od 5635