Uredništvo    21. julij 2017
1. SNL, 2. krog

Aluminij do prve zmage v sezoni

Tekma med Aluminijem in Krškim je ponudila preobrat. Pravzaprav dva. Krčani so najprej izničili vodstvo Aluminija, nato pa v drugem polčasu to zakockali in izgubili.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park , Gledalcev: 400, Sodnik: Asmir Sagrković
Aluminij: Luka Janžekovič, Sanin Muminović, Luka Čagalj (od 74. Alen Krajnc), Ilija Martinović, Nemanja Jakšić, Arafat Mensah Ibrahim, Vedran Mesec, Žiga Škoflek, Dejan Petrović (od 69. Matic Vrbanec), Denis Vezjak, Francesco Tahiraj (od 70. Marko Nunič).
Trener: Slobodan Grubor
Krško: Marko Zalokar, Marko Krajcer, Klemen Šturm, Jan Gorenc, Marko Dušak (od 46. David Kovačič), Marko Jakolić, Tonči Mujan, Uroš Jovanović (od 47. Gerald Diyoke), Nikola Mandić (od 88. Roko Nakić), Marin Jurina, Miljan Škrbić.
Trener: Stipe Balajić
(foto: SPS)
Po porazu v Mariboru v prvem krogu so nogometaši Aluminija danes igrali doma, gostili pa so nogometaše Krškega, ki so v prvem krogu zmagali. Domača ekipa je srečanje začela odprto. Takoj dve nevarni situaciji pred golom gostov, najprej je okvir gola zadel Škoflek, za njim pa še Mesec. Aluminij je bil boljši nasprotnik, ki pa svoje pobude ni uspel pretvoriti v vodstvo, to mu je preprečeval gostujoči vratar Zalokar. Prva priložnost za Krčane v 32. minuti, streljal je Mujan, Janžeković pa je bil na mestu. V 33. minuti pa gol, zadel je Mensah, ki je imel v 39. minuti novo priložnost, a je ni izkoristil. Pred odhodom na odmor še priložnost Jurine, toda ostalo je pri 1:0.

Gostje so se v drugem polčasu prebudili in lovili izenačenje. Škrbić, ki je v prvem krogu zabil dva gola, je v 53. minuti ostal praznih rok, v 57. minuti pa zadel za 1:1. Isti igralec je v 63. minuti zadel za 2:1 in začelo je dišati po novi zmagi Posavcev. Vseeno pa se ta ni zgodila, kajti Kidričani so stopili na plin. V 81. minuti je izid poravnal Mesec, do konca srečanja pa sta zadela še Krajcer (avtogol) in Nunić, tako da je Aluminij slavil z izidom 4:2.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE