Uredništvo    10. september 2017
Simon Rožman po visoki zmagi nad Triglavom

V dobri formi za Olimpijo

Simon Rožman želi v obrambi Domžal odpraviti nekatere pomanjkljivosti, sicer pa je s prikazanim proti Triglavu zelo zadovoljen. Naslednji nasprotnik bo Olimpija.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Domžale so s pridom izkoristile reprezentančni premor, se okrepile in osvežile, v soboto pa se nato v osmem krogu 1. SNL znesle nad Triglavom. Kranjčani so prejeli kar šest zadetkov, kar domžalskega trenerja Simona Rožmana seveda veseli. Sobotni obračun je bil na nek način tudi generalka za Domžale pred zadnji nasprotnikom, s katerim to sezono še niso igrale - Olimpijo.

"Dobro smo začeli tekmo, vseskozi bili aktivnejši, konkretnejši in bolj nevarni. Prikazali smo všečno predstavo in doseči šest zadetkov proti dobro organizirani ekipi nikakor ni majhna stvar. Vseeno menim, da imamo v naši igri še precej rezerv, navsezadnje bomo v nadaljevanje sezone krenili v prenovljeni zasedbi. Me pa zagotovo veseli dejstvo, da igralci dobro izkoriščajo rotacije znotraj naše igre. V moštvu namreč vlada močna in zdrava konkurenca, česar se vsi skupaj dobro zavedajo, to pa jih lahko naredi še močnejše," je dejal Rožman.

Domžale imajo po njegovem prepričanju še nekaj rezerve, da izboljšajo svojo igro.

"V postavljanju temeljev imamo še ogromno za postoriti. Že na naslednjem srečanju z Olimpijo moramo v fazi obrambe odpraviti določene napake, predvsem pa bomo morali biti znova odločni v naših namerah. Tekme z Ljubljančani so vedno atraktivne, negotove in polne adrenalina. Glede na njihovo dobro formo, s katero so zasluženo na vrhu lestvice, se jim bomo skušali čim bolje zoperstaviti. Verjamem, da bodo fantje motivirani in da nas čaka nov dober obračun."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
marjank 11.9.2017, 07:03 Prijavi komentar
Olimpija maščujte se Domžalam za poraz v finalu pokala!!!
ZMAJ 10.9.2017, 19:14 Prijavi komentar
Super tekma se obeta.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE