Uredništvo    3. september 2017
Olimpija je izgubila proti italijanskemu prvoligašu

Minimalen poraz zmajev v Veroni

Olimpija je v času reprezentančnega premora gostovala v Veroni in na prijateljski tekmi doživela minimalen poraz proti Chievu. Zaigrala sta tudi Kingsley Boateng in Denis Klinar.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
- Prijateljska tekma:

CHIEVO VERONA 1:0 OLIMPIJA
Pellissier 45. (11m)

CHIEVO: Seculin, Jaroszyński, Dainelli, Rigoni, Gamberini, Garritano, Gaudino, Leris, Bani, Depaoli, Pellissier. Trener: Rolando Maran.

OLIMPIJA: Šeliga, Klinar, Zarifović, Štiglec, Brkić, Miškić, Boateng, Savić, Oduwa, Vombergar. Igrali so še: Ivačič, Benko, Alves, Apau, Ilić, Španja, Bajrić, Čanađija, Tomić in Kapun. Trener: Igor Bišćan.

Olimpija je v Veroni odigrala prijateljsko tekmo s klubom Valterja Birse in Boštjana Cesarja, trener Igor Biščan pa je v začetno enajsterico umestil kar nekaj igralcev, ki v prvenstvu ne dobivajo priložnosti. Glede na nedeljski derbi proti Mariboru sta začela le Nathan Oduwa in Dino Štiglec, po daljši odsotnosti pa sta v zeleno-belem dresu nastopila tudi Denis Klinar in Kingsley Boateng.

Olimpija je v deveti minuti preko Arisa Zarifovića zadela vratnico, edini zadetek na tekmi pa je padel tik pred koncem polčasa, ko je veteran Sergio Pellissier z bele točke premagal še enega veterana Aleksandra Šeligo.

Olimpija bo naslednjo prvenstveno tekmo odigrala v nedeljo, ko se bo v gosteh pomerila proti Krškemu.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE