OSTALE NOVICE
Stran
od 237
24.11.2017
Slovenski nogomet
Krilni napadalec Olimpije Stefan Savić poudarja pomen reakcije moštva po porazu na večnem derbiju v Mariboru. Proti Krškemu za Ljubljančane pride v poštev le zmaga.
0
22.11.2017
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) je izrekel kazni tako Mariboru kot tudi Olimpiji. Obema zaradi pirotehnike, žaljenja sodnikov, Olimpiji pa tudi zaradi žaljenja Zlatka Zahovića s strani navijačev.
20
20.11.2017
Slovenski nogomet
Kapetan Olimpije Branko Ilić je "predelal" petkov poraz na večnem derbiju in izrazil trdno prepričanje v to, da je Maribor dobil le eno bitko, medtem ko bo boj za naslov ostal odprt vse do zadnjega kroga.
3
18.11.2017
Slovenski nogomet
Če bi zgodbo večnih derbijev in skupni imenovalec večine le-teh iskali v zgolj eni tekmi, bi bila ta točno takšna, kot se je odvila sinoči v Ljudskem vrtu. Minimalna zmaga Maribora z golom Marcosa Tavaresa.
20
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič je bil zelo zadovoljen s pristopom svojih varovancev, ki so po njegovem mnenju predvsem v obrambi svoje delo opravili zelo dobro. "Noro je, kako nabiramo točke," dodaja Milanič.
4
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan je priznal, da je bila zmaga Maribora na večnem derbiju zaslužena, od svoje ekipe pa pričakuje hitro reakcijo in ekspresen povratek na zmagovita pota. Besed Zlatka Zahovića ni komentiral.
41
17.11.2017
Slovenski nogomet
Niz brez poraza v letošnji sezoni je Olimpija končala tam, kjer jo najbolj boli. Maribor je prebolel visok poraz na pokalnem derbiju in v Ljudskem vrtu z golom Marcosa Tavaresa zasedel vrh prvenstvene lestvice.
41
16.11.2017
Slovenski nogomet
Darko Milanič bo na derbiju potreboval kaj več od ponavljajočih se in vse manj logičnih izjav, v katerih opeva dominantnost svoje ekipe, tarna nad smolo v ključnih trenutkih in tekmecem očita bunkeraški pristop.
19
15.11.2017
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan upa, da bodo zmaji na prvenstvenem derbiju vnovčili izkušnje pridobljene z nedavne tekme v Ljubljani, hkrati pa ne dvomi, da bo Maribor storil vse, da se Ljubljančanom odkupi.
13
13.11.2017
Slovenski nogomet
Nik Kapun je skoraj neopazno prišel do mejnika stotih tekem v SNL in kapetanskega traku pri Olimpiji. V soboto je bil junak derbija. Kot Ljubljančan pri Olimpiji je del izumirajoče vrste.
16
Stran
od 237